Download Print this page

Advertisement

Available languages

Available languages

Quick Links

1
HR1335
User manual
4203.064.6114.1

Advertisement

loading

Summary of Contents for Philips HR1335

  • Page 1 HR1335 User manual 4203.064.6114.1...
  • Page 3 To buy accessories or spare parts, visit www.shop.philips.com/service - Never use the chopper blade unit without the or go to your Philips dealer. You can also contact the Philips Consumer Care chopper bowl. Centre in your country (see the worldwide guarantee leaflet for contact details).
  • Page 4 - Sıcak malzemelerle çalışırken sıçramaya karşı dikkatli TÜRKÇE olun. - Aksesuarların hiçbiri mikrodalga fırında kullanılmaya Giriş uygun değildir. Ürünümüzü satın aldığınız için teşekkür ederiz. Philips’e hoş geldiniz! Philips’in sunduğu destekten faydalanabilmek için lütfen ürününüzü şu adresten kaydedin: Dikkat www.philips.com/welcome. - Cihazı gözetimsiz bırakmadan, parçalarını Genel açıklamalar birleştirmeden ya da sökmeden ve cihazı...
  • Page 5 çırpmak için kullanabilirsiniz. Aksesuarların sipariş edilmesi Aksesuar veya yedek parça satın almak için www.shop.philips.com/ service adresini ziyaret edin ya da Philips bayinize gidin. Aynı zamanda ülkenizdeki Philips Müşteri Hizmet Merkezi ile iletişim kurabilirsiniz (iletişim bilgileri için dünya çapında garanti kitapçığına başvurun).

This manual is also suitable for:

Hr1335/00