Download Print this page
Lenovo ThinkPad X31 Üzembe Helyezési Útmutató Manual
Lenovo ThinkPad X31 Üzembe Helyezési Útmutató Manual

Lenovo ThinkPad X31 Üzembe Helyezési Útmutató Manual

Hungarian - setup guide for the thinkpad x31
Hide thumbs Also See for ThinkPad X31:

Advertisement

Rendelési szám: 92P1929
Köszönjük, hogy IBM ThinkPad X sorozatú számítógépet vásárolt. Egyeztesse a lista tételeit a dobozban található tételekkel.
Ha bármelyik tétel hiányzik vagy sérült, akkor lépjen kapcsolatba az eladóval.
1
© Szerzői jog IBM 2003

Advertisement

loading

Summary of Contents for Lenovo ThinkPad X31

  • Page 1 Rendelési szám: 92P1929 Köszönjük, hogy IBM ThinkPad X sorozatú számítógépet vásárolt. Egyeztesse a lista tételeit a dobozban található tételekkel. Ha bármelyik tétel hiányzik vagy sérült, akkor lépjen kapcsolatba az eladóval. © Szerzői jog IBM 2003...
  • Page 2 h számítógép h akkumulátor Megjegyzések: 1. Bizonyos modellek rendelkezhetnek további alkatrészekkel is, amelyek jelen listában nem szerepelnek. 2. A számítógép az IBM lemezről-lemezre helyreállítási technológiáját tartalmazza. Ennek h tápkábel h könyvek: lényege, hogy a merevlemezen v Üzembe helyezési útmutató megtalálható a gyári telepítésű fájlok (ez a kézikönyv) és alkalmazások visszaállításához szükséges összes adat.
  • Page 3: A Számítógép Üzembe Helyezése

    A számítógép üzembe helyezése 1. Az akkumulátor beszerelése. a) Illessze az akkumulátor elülső oldalát a számítógép 1 akkumulátorrekeszének elülső részéhez, majd óvatosan nyomja be az akkumulátort a 2 rekeszbe. b) Csúsztassa az akkumulátor reteszt a zárási pozícióba. 2. Csatlakoztatás az áramforráshoz. Dugja be a hálózati adapter csatlakozóját a számítógép hátulján található...
  • Page 4 3. A rendszer bekapcsolása. a) Nyissa fel a számítógép képernyőjét. Tolja szét az 1 jelű reteszeket, és nyissa fel a 2 képernyőt. Állítsa be a képernyőt, hogy kényelmesen tudja nézni. b) Nyomja meg az 1 jelű kapcsolót.
  • Page 5 4. A TrackPoint mutatóeszköz használata. A TrackPoint egyedi megoldást nyújt a mutató mozgatására a képernyőn. A TrackPoint használatával valamennyi egérművelet végrehajtható. A bal és jobb oldali gombok az egér bal és jobb oldali gombjaival azonos módon működnek. A mutató mozgatásához a billentyűzet közepén található TrackPoint pecket használhatja. A mutató...
  • Page 6 A hangerőszabályzó használata. A beépített hangszórók hangerejének szintjét az alábbi három gombbal szabályozhatja: Hangerő csökkentése Hangerő növelése Elnémítás Ha a hang elnémítása után kikapcsolja a számítógépet, akkor a hang a bekapcsolás után is néma marad. A hang ismételt bekapcsolásához nyomja meg a Hangerő növelése vagy Hangerő...
  • Page 7: Memória Beszerelése

    Memória beszerelése A számítógép memóriája bővíthető. Megjegyzés: Csak a számítógép által támogatott memóriatípusokat használjon. A kiegészítő memória helytelen beszerelésekor vagy nem támogatott memória beszerelésekor a számítógép figyelmeztető sípszót hallat a bekapcsolás megkísérlésekor. FIGYELEM: A memóriamodul beszerelésének megkezdése előtt érintsen meg egy földelt fémfelületet, például vízvezetékcsövet. Ez csökkenti a testén felhalmozódott statikus elektromosságot.
  • Page 8 Ha a bővítőhelyre már be van szerelve egy SO-DIMM, akkor távolítsa el, hogy az újat behelyezhesse. Ehhez nyomja szét a bővítőhely két végén lévő reteszeket. A kivett modult tegye biztonságos helyre. Keresse meg a behelyezni kívánt SO-DIMM szélén lévő rovátkát. FIGYELEM: A SO-DIMM sérülésének elkerülése érdekében ne érintse meg az érintkezősort.
  • Page 9 Győződjön meg róla, hogy a modul megfelelően rögzül a bővítőhelyen, és nem lehet kimozgatni onnan. Helyezze vissza a memória bővítőhely borítását. Ehhez igazítsa a helyére a borítás hátsó szegélyét, majd húzza meg a csavarokat. FIGYELEM: Memóriamodul beszerelése vagy bővítése után ne használja a számítógépet a bővítőhely borításának visszahelyezéséig.
  • Page 10 Védjegyek Név: _________________________ Az alábbi kifejezések az IBM Corporation védjegyei az Egyesült Cégnév: Államokban és/vagy más országokban: _________________________ Modellszám: _________________________ ThinkPad Gyári szám: _________________________ TrackPoint Vállalat vagy viszonteladó szervize: A Microsoft és a Windows a Microsoft Corporation védjegye az Egyesült _________________________ Államokban és/vagy más országokban.

This manual is also suitable for:

Thinkpad x series