Philips LX3900SA Manual

Dvd video digital surround system
Hide thumbs Also See for LX3900SA:

Advertisement

Quick Links

DVD HOME
DVD HOME
DVD VIDEO DIGITAL SURROUND SYSTEM
CINEMA
CINEMA
SYSTEM
SYSTEM
LX3900SA • LX3950W
LX3900SA
LX3950W
1
001-005-LX39-22-Swe2
1
3/15/04, 6:31 PM
3139 115 23012

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Philips LX3900SA

  • Page 1 DVD HOME DVD HOME DVD VIDEO DIGITAL SURROUND SYSTEM CINEMA CINEMA SYSTEM SYSTEM LX3900SA • LX3950W LX3900SA LX3950W 001-005-LX39-22-Swe2 3/15/04, 6:31 PM 3139 115 23012...
  • Page 2 Italia U.K. DICHIARAZIONE DI CONFORMITA’ Mains plug Si dichiara che l’apparecchio LX3900SA/ This apparatus is fitted with an approved 13 LX3950W, Philips risponde alle prescrizioni Amp plug. To change a fuse in this type of plug dell’art. 2 comma 1 del D.M. 28 Agosto 1995 n.
  • Page 3 SWITCH THE CONNECTION TO THE ‘STANDARD DEFINITION’ OUTPUT. IF THERE ARE QUESTIONS REGARDING OUR TV SET COMPATIBILITY WITH THIS Model No. DVD VIDEO LX3900SA/LX3950W MODEL 525p AND 625p DVD PLAYER, PLEASE Serial No. _______________ CONTACT OUR CUSTOMER SERVICE CENTRE’.
  • Page 4 English Hereby, Philips Consumer Electronics, B. U. Peripherals & Advarsel: Usynlig laserstråling ved åbning Accessories, declares that this product is in compliance with the essential requirements and other relevant når sikkerhedsafbrydere er ude af funktion. provisions of Directive 1999/5/EC. Undgå utsættelse for stråling.
  • Page 5 As DVD technology advances, these enhancement will become common and will be easy to complete. Go to www. p4c.philips.com for software upgarde. En raison de la diversité des formats utilisés par les fabricants, votre système DVD peut nécessiter l'ajout de périphériques ou une mise à...
  • Page 6 Inhoudsopgave Algemene informatie Bediening van de diskspeler Bijgeleverde accessoires ......... 152 Disks geschikt om af te spelen ...... 164 Onderhouds- en veiligheidsvoorschriften .. 152 Afspelen van een disk ........164 Automatische energiebesparende stand-by-stand ..........165 Aansluitingen Basisfuncties bij afspelen ......... 165 Stap 1: Opstellen van de luidsprekers Kiezen van de verschillende manieren van en de subwoofer ..........
  • Page 7 Inhoudsopgave Overige functies Dvd-menumogelijkheden In-/ uitschakelen ..........181 Menu Algemene-instellingen ......171 Blokkeren/ deblokkeren van een dvd ..171 Inschakelen van een apparaat ....181 Dimmen van het display van het In de energiebesparende systeem ............171 stand-by-stand schakelen ......181 Programmeren (niet voor foto-/ Gebruik van de afstandsbediening MP3-CD/SACD) ........
  • Page 8: Algemene Informatie

    (12nc: 3139 258 70031) 10 cm (4 inches) PHILIPS 10 cm 10 cm (4 inches) (4 inches) DVD Home Cinema System Onderhoud van de disks –...
  • Page 9 Aansluitingen Stap 1: Opstellen van de Stap 2: Aansluiten van de luidsprekers en de luidsprekers en de subwoofer subwoofer voorluidspreker voorluidspreker Dvd-systeem Middenluidspreker (rechts) (links) Midden luidspreker voorluidspreker voorluidspreker (rechts) (links) Subwoofer Achterluidspreker Subwoofer Achterluidspreker (links) (rechts) Achterluidspreker Achterluidspreker (rechts) (links) Voor het beste surround-effect moeten alle Sluit de bijgeleverde luidsprekersystemen aan...
  • Page 10 Aansluitingen Stap 3: Aansluiten van een tv S-VIDEO AUDIO SCART IN VIDEO IN BELANGRIJK! Gebruik van de scart-aansluiting – U hoeft slechts op één van de Gebruik de scart-videokabel (zwart) om de volgende manieren de videoaansluiting uitgangen SCART van het dvd-systeem aan te te maken, afhankelijk van de sluiten op de bijbehorende scart-ingangen van mogelijkheden van uw tv-systeem.
  • Page 11 Aansluitingen Stap 4: Aansluiten van de FM-/ Stap 5: Aansluiten van het MW-antenne netsnoer antenne antenne zet het lipje vast in de opening FM/MW ANTENNA CVBS FM 75 S-VIDEO AUDIO ~ AC MAINS SCART IN VIDEO IN S-VIDEO SCART Steek, nadat alle aansluitingen gemaakt Sluit de bijgeleverde MW-draadantenne aan op zijn, de stekker van het netsnoer in het de aansluiting MW.
  • Page 12 Aansluitingen (optioneel) Aansluiten van een videorecorder of van een kabel-/ satellietbox S-VIDEO AUDIO SCART IN VIDEO IN ~ AC MAINS videorecorder of kabel-/ satellietboxijk FM/MW ANTENNA Opnemen van de dvd-weergave op Kijken en luisteren naar deweergave een videorecorder Sluit de videorecorder of de kabel-/ Bepaalde dvd’s zijn beveiligd tegen kopiëren en satellietbox aan op de tv zoals weergegeven.
  • Page 13 Aansluitingen (optioneel) Aansluiten van digitale audioapparatuur (bijvoorbeeld) cd-recorder Luisteren naar de weergave Sluit de ingang DIGITAL IN van het dvd- systeem aan op de uitgang DIGITAL OUT van een digitaal audioapparaat. Druk, voor u begint met bedienen, op AUX/ DI op de afstandsbediening om “DI” te kiezen en zo de ingangsbron te activeren.
  • Page 14: Overzicht Van De Functies

    – bij TV: om de tv als bron te kiezen en/ of *om – Om het menu Diskinhoud te openen of af te een Philips-tv in te schakelen (enkel met de sluiten. afstandsbediening). – Enkel voor vcd-versie 2.0;...
  • Page 15 Om het menu Systeeminstellingen te openen – Om in de energiebesparende stand-by-stand te of af te sluiten. schakelen. – *Om een Philips-tv in/ uit te schakelen (bij TV). * = Houd de toets langer dan vijf seconden ingedrukt. 3139 115 22872 150-185-LX39-22-Dut2 3/15/04, 12:44 PM...
  • Page 16: Van Start Gaan

    Zet de tv aan en kies het juiste video- ingangskanaal. Op de tv moet u nu het blauwe Open het klepje van het batterijvak. Philips-dvd-achtergrondscherm zien. Plaats twee batterijen, type R06 of AA, en let Dit kanaal bevindt zich normaal gezien hierbij op de indicaties (+-) binnenin het vak.
  • Page 17 Van start gaan Kiezen van het kleursysteem dat Instellen van het beeldformaat overeenkomt met uw tv Kies de beeldverhouding van de dvd-speler die overeenkomt met de tv die u aangesloten heeft. Om een dvd te kunnen afspelen op dit dvd- Het formaat dat u kiest, moet beschikbaar zijn systeem, moeten de kleursystemen van de dvd, op de disk.
  • Page 18 Van start gaan Stap 3: Instellen van de Instellen van de taal voor het Geluid, de Ondertitels en het Diskmenu voorkeurtaal Druk tweemaal op Ç om het afspelen te U kunt uw voorkeurtalen instellen zodat het dvd-systeem automatisch overschakelt op uw beëindigen (indien van toepassing) en druk taal wanneer een disk in de speler geplaatst vervolgens op SETUP.
  • Page 19 Van start gaan Druk op 34 om één van de onderstaande Stap 4: Instellen van de keuzemogelijkheden tegelijk te laten oplichten luidsprekerkanalen en druk vervolgens op 2. U kunt voor elk van de luidsprekers de {SPEAKERS VOLUME} (Luidsprekervolume) vertragingstijd (alleen midden en surround) en –...
  • Page 20 Bediening van de diskspeler Regiocodes BELANGRIJK! De dvd’s moeten de regiocode voor ø of Als het ‘niet beschikbaar’-symbooltje ( alle regio’s (ALL) hebben of voor X) op het tv-scherm verschijnt wanneer regio 2 wilt u ze op dit dvd-systeem een toets ingedrukt wordt dan betekent dit dat de functie niet beschikbaar is op de kunnen afspelen.
  • Page 21 Bediening van de diskspeler Kiezen van de verschillende Automatische energiebesparende stand-by-stand manieren van herhalen/ afspelen in willekeurige volgorde Deze functie is bedoeld om energie te besparen; het systeem schakelt automatisch in de energiebesparende stand-by-stand als er Herhaald afspelen niet binnen 30 minuten nadat de disk gestopt is Druk, terwijl een disk aan het spelen is, met spelen een toets ingedrukt wordt.
  • Page 22 Bediening van de diskspeler Overige functies bij videoweergave Gebruik van het OSD-menu (DVD/ VCD/ SVCD) Het OSD-menu laat u informatie over de diskweergave zien (bijvoorbeeld de nummer van de titel of het hoofdstuk, de verstreken speelduur, de gesproken taal of de taal voor de ondertiteling).
  • Page 23 Bediening van de diskspeler Verdergaan met afspelen vanaf het Wijzigen van de taal voor de punt waar het laatst gestopt werd ondertiteling (enkel bij dvd’s) Het is mogelijk om bij de laatste 10 disks het Dit werkt enkel bij dvd’s die voorzien zijn van afspelen te hervatten, zelfs als de disk ondertiteling in meerdere talen, u kunt de uitgehaald is of het apparaat uitgeschakeld...
  • Page 24 Bediening van de diskspeler TRACK DIGEST (Trackselectie) Playback Control (PBC) (enkel bij Deze functie verkleint het beeld van elke track vcd’s) om telkens zes tracks op het scherm weer te De PBC-functie (playback control) biedt u de geven zodat u een samenvatting van de inhoud mogelijkheid om vide-cd’s interactief af te van elke track op de disk.
  • Page 25 Bediening van de diskspeler Druk keer op keer op REPEAT om naar de Afspelen van een MP3-/ JPEG-/ verschillende manieren van afspelen DivX-/ MPEG-4-disk (‘Weergave’) te gaan. Deze speler is geschikt voor het afspelen van REPEAT FOLDER (map herhalen) : alle files DivX-, MPEG-4-, MP3-, JPEG-, vcd- en S-vcd- uit een bepaalde map worden telkens herhaald.
  • Page 26 Bediening van de diskspeler Druk op 9 tijdens de weergave van JPEG- Een super audio-cd (SACD) afbeeldingen. afspelen Op het tv-scherm verschijnen 12 verkleinde Er zijn drie soorten SACD-schijven: eenlaags, afbeeldingen (thumbnails). tweelaags en hybride. Hybride schijven bevatten zowel super audio-cd-lagen als standaard audio cd-lagen, maar op deze dvd- speler kan alleen de SACD-laag worden afgespeeld.
  • Page 27 Dvd-menumogelijkheden Deze dvd-instellingen worden via de tv Dimmen van het display van het systeem uitgevoerd zodat u het dvd-systeem helemaal U kunt kiezen uit verschillende niveaus voor op maat aan uw eigen wensen aan kunt passen. de helderheid van het display. Druk in de ‘PAG.
  • Page 28 Herhaal de stappen om een het ® DivX VOD-registratiecode volgnummer van een ander nummer/ ® Philips bezorgt u de DivX VOD (Video On hoofdstuk op te geven. Demand)-registratiecode waarmee u video’s ® kunt huren en kopen via de DivX VOD- Een track verwijderen service.
  • Page 29: Menu Audio-Instellingen

    Dvd-menumogelijkheden Menu Audio-instellingen Luidsprekerinstellingen In dit menu vindt u de verschillende Druk, terwijl de diskspeler gekozen is, op instellingen voor de geluidsweergave zodat het SETUP. luidsprekersysteem een hoogwaardig Druk op 1 2 om {AUDIO SETUP PAGE} surround-geluid levert. Voor meer details, zie (INST.
  • Page 30 Dvd-menumogelijkheden Menu Video-instellingen Beeldinstellingen Dit dvd-systeem beschikt over drie Druk, terwijl de diskspeler gekozen is, op voorgeprogrammeerde kleurinstellingen voor SETUP. het beeld en één persoonlijke instelling die u Druk op 1 2 om {VIDEO SETUP PAGE} (INS. zelf kunt definiëren. PAG.
  • Page 31 Dvd-menumogelijkheden CONTRAST Menu Voorkeurinstellingen Als u de waarde hoger instelt dan wordt het beeld scherper en vice versa. Kies nul (0) om Druk tweemaal op Ç om het afspelen te het contrast in balans te brengen. beëindigen (indien van toepassing) en druk vervolgens op SETUP.
  • Page 32 Dvd-menumogelijkheden Druk in de ‘VOORKEURINSTEL.’ op 34 om Handige tips: – Vcd, svcd, cd worden niet in categorieën {PARENTAL} (Kinderslot) te laten oplichten en druk vervolgens op 2. ingedeeld. Het kinderslot kan op deze disks dus niet worden toegepast en ook niet op de meeste illegale dvd-disks.
  • Page 33 Dvd-menumogelijkheden Wijzigen van de toegangscode Resetten van de oorspronkelijke instellingen Hetzelfde wachtwoord wordt gebruikt voor zowel de Beveiliging als het Diskslot. Geef uw Met de functie herstel worden alle gewijzigde zescijferige toegangscode (wachtwoord) op en persoonlijke instellingen teruggezet op de wanneer dit op het scherm gevraagd wordt.
  • Page 34: Bediening Van De Tuner

    Bediening van de tuner BELANGRIJK! Programmeren van Controleer of de FM- en MW-antenne radiozenders aangesloten zijn. U kunt in het totaal 20 FM en 10 MW voorkeurzenders in het geheugen opslaan. Afstemmen op een radiozender Handige tips: Druk op TUNER op de afstandsbediening (of –...
  • Page 35: Afstemmen Op Een Geprogrammeerde Zender

    Bediening van de tuner Automatisch programmeren van Handmatig programmeren van voorkeurzenders voorkeurzenders U kunt het automatisch programmeren van U kunt ervoor kiezen om enkel uw favoriete voorkeurzenders starten vanaf een bepaald radiozenders te programmeren. zendernummer. Stem af op de gewenste radiozender (zie display van het “Afstemmen op een radiozender”).
  • Page 36: Instellen Van Het Volume

    Instellen van het geluid en het volume Geluidsinstellingen Kiezen van de digitale geluidseffecten Kies een voorgeprogrammeerd digitaal BELANGRIJK! geluidseffect dat past bij de inhoud van uw disk Voor een goede surround- of waarmee het geluid van de muziekstijl die geluidsweergave, moeten de luidsprekers aan het spelen is het best tot zijn recht komt.
  • Page 37: Overige Functies

    Overige functies Opnemen op een extern In-/uitschakelen apparaat Inschakelen van een apparaat Sluit het externe opnameapparaat aan op Drup op SOURCE om te kiezen uit : LINE OUT (R/L) (zie “Aansluitingen- DISC ™ FM ™ MW™ TV ™ AUX ™ optioneel”op pagina 156).
  • Page 38: Verhelpen Van Storingen

    Als zich een probleem voordoet, controleer dan eerst de punten op de onderstaande lijst voor u het systeem ter reparatie aanbiedt. Kunt u het probleem niet oplossen aan de hand van deze aanwijzingen, raadpleeg dan uw leverancier of Philips. Probleem Oplossing Geen voeding.
  • Page 39 Het dvd-systeem werkt niet. – Haal de netstekker gedurende enkele minuten uit het stopcontact. Sluit het netsnoer vervolgens opnieuw aan en probeer opnieuw op de gebruikelijke manier te bedienen. www.p4c.philips.com Bezoek ons op voor ondersteuning. 3139 115 22872 150-185-LX39-22-Dut2 3/15/04, 1:20 PM...
  • Page 40: Technische Gegevens

    MW 531 – 1602 kHz (9 kHz) LUIDSPREKERBOXEN (ACHTER) 26 dB Detectiegevoeligheid FM 20 dB Systeem 2-wegs, gesloten box-systeem MW 4 µV/m 4 Ω Impedantie (LX3900SA) 8 Ω Spiegelfrequentiedempings- FM 25 dB Impedantie (LX3950W) factor MW 28 dB Luidsprekers 18 mm conus dome-tweeter...
  • Page 41 Trefwoordenlijst Kinderslot: Een dvd-functie die het mogelijk Analoog: Geluid dat niet in cijfers omgezet is. maakt om het afspelen van een disk volgens de Analoog geluid varieert, terwijl digitaal geluid vaste leeftijd van de gebruikers te beperken numerieke waardes heeft. Deze aansluitbussen overeenkomstig de beperkingsniveaus per land.
  • Page 42 LX3950W 12nc: 3139 115 23022 First connect ..then play (see next page) Rear Speaker Rear Speaker (right) (left) Wireless Receiver (see next page for complete setup) S-VIDEO VIDEO SCART IN Front Speaker Front Speaker Scart cable (right) (left) Subwoofer Centre Speaker MW loop antenna...
  • Page 43: Wireless Receiver Setup

    Wireless Receiver Setup Wireless System - Getting Started Turn on your DVD system and play an audio CD (see ‘Playing a disc”). Rear Speaker Select same transmission frequency channel for (Right) (Left) both the wireless transmitter and receiver. The wireless system will automatically turn on when receiving an audio signal and vice versa.
  • Page 44: Guide De Démarrage Rapide

    Guide de démarrage rapide Guía de utilización rápida Commencez par connecter ... En primer lugar conecte ... A Enceinte avant (droite) A Altavoz delantero (derecha) B Enceinte avant (gauche) B Altavoz delantero (izquierdo) C Enceinte centrale C Altavoz central D Caisson de basses D Subwoofer E Câble SCART (Péritel) E Cable Scart...
  • Page 45: Verkorte Handleiding

    Kurzanleitung Verkorte handleiding Erst anschließen ... Eerst aansluiten ... A Lautsprecher vorne (rechts) A Voorluidspreker (rechts) B Lautsprecher vorne (links) B Voorluidspreker (links) C Center-Lautsprecher C Middenluidspreker D Subwoofer D Subwoofer E Scart-Kabel E Scart-kabel F MW-Antenne F MW-antenne G FM-Antenne G FM-antenne H Surround-Lautsprecher (links) H Surround-luidspreker (links)
  • Page 46 Sätt på TV:n och ställ in den på korrekt videoingångskanal. “DISC” appare sul pannello del display. Du bör se den blå Philips DVD-bakgrundsbilden på TV:n (om det inte sitter någon skiva i DVD-spelaren). Accendere la TV ed impostare il corretto canale video.
  • Page 47 Hurtigbrugsguide Pikakäyttöohje Tilslut først…. Yhdistä ensin ... A Fronthøjttaler (højre) A Etukaiutin (oikea) B Fronthøjttaler (venstre) B Etukaiutin (vasen) C Midterhøjttaler C Keski-kaiutin D Subwoofer D Subwoofer E Scart-kabel E Scart-johto F MW-antenne F KA-antenni G FM-antenne G ULA-antenni H Surround-højttaler (venstre) H Surround-kaiutin (vasen) J Surround-højttaler (højre) J Surround-kaiutin (oikea)
  • Page 48 Guia de Utilização Répida Primeiro Ligue... … A Altifalante frontal (direito) B Altifalante frontal (esquerdo) C Altifalante central D Subwoofer E Cabo Scart Scart F Antena MW G Antena FM H Altifalante surround (esquerdo) J Altifalante surround (direito) K Transmissor sem fios L Receptor sem fios Sugestões Úteis: Só...
  • Page 49 Skeócona instrukcja obsługi Краткое руководство Сначала подключите ... Najpierw podłącz ... A Przedni głośnik (prawy) A Передняя колонка (Правая) B Przedni głośnik (lewy) B Передняя колонка (Левая) C Głośnik środkowy C Центральная колонка D Subwoofer D Низкочастотная колонка E Przewód Scart E Кабель...

This manual is also suitable for:

Lx3950w

Table of Contents