Nokia 2780 Flip Manual
Hide thumbs Also See for 2780 Flip:

Advertisement

Quick Links

Nokia 2780 Flip
Felhasználói kézikönyv
Kiadvány 2022-11-06 hu-HU

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Nokia 2780 Flip

  • Page 1 Nokia 2780 Flip Felhasználói kézikönyv Kiadvány 2022-11-06 hu-HU...
  • Page 2: Table Of Contents

    Nokia 2780 Flip Felhasználói kézikönyv Tartalom 1 A felhasználói kézikönyv bemutatása 2 Kezdő lépések Keys and parts ......... .
  • Page 3 Nokia 2780 Flip Felhasználói kézikönyv 8 Tartalom másolása és a memória ellenőrzése Tartalom másolása ........
  • Page 4 „Saját biztonsága érdekében” és „A termékre és a biztonságra vonatkozó információk” című részeket a nyomtatott felhasználói kézikönyvben, illetve a www.nokia.com/support weboldalon. Az új eszköz kezdő lépéseivel kapcsolatban olvassa el a nyomtatott felhasználói kézikönyvet. © 2022 HMD Global Oy. Minden jog fenntartva.
  • Page 5: Kezdő Lépések

    Nokia 2780 Flip Felhasználói kézikönyv 2 Kezdő lépések KEYS AND PARTS Your phone This user guide applies to the following model: TA-1420. 1. Call key 7. Back key 2. Shortcut key 8. Power/ End key 3. Left selection key 9. Camera 4.
  • Page 6: Set Up And Switch On Your Phone

    Nokia 2780 Flip Felhasználói kézikönyv 13. Headset connector 15. SOS call key 14. Volume keys 16. USB connector Do not connect to products that create an output signal, as this may damage the device. Do not connect any voltage source to the audio connector. If you connect an external device or headset, other than those approved for use with this device, to the audio connector, pay special attention to volume levels.
  • Page 7 Nokia 2780 Flip Felhasználói kézikönyv Open the back cover 1. Put your fingernail in the small slot at the bottom of the phone, lift and remove the cover. 2. If the battery is in the phone, lift it out. Insert the SIM card 1.
  • Page 8: A Telefon Töltése

    Nokia 2780 Flip Felhasználói kézikönyv Insert the memory card 1. Slide the memory card holder to the left 3. Close down the holder and slide it to the and open it up. right to lock it in place. 2. Place the memory card in the slot face 4.
  • Page 9: Keypad

    Nokia 2780 Flip Felhasználói kézikönyv Ha az akkumulátor teljesen lemerült, előfordulhat, hogy a töltés jelzése csak néhány perc múlva jelenik meg. Tipp: Ha nincs fali aljzat, használhat USB-töltést. Az USB-n keresztüli töltési teljesítmény hatékonysága változó lehet, sok időbe telhet a töltés megkezdése és az eszköz működésének elindulása.
  • Page 10: Hívások, Névjegyzék És Üzenetek

    Nokia 2780 Flip Felhasználói kézikönyv 3 Hívások, névjegyzék és üzenetek HÍVÁSOK Híváskezdeményezés Ismerje meg, hogyan kezdeményezhet hívást az új telefonnal. 1. Írja be a telefonszámot. A nemzetközi hívásokhoz használt + karakter beírásához nyomja meg kétszer a * gombot. 2. Nyomja meg a � gombot. Ha a telefon kéri, válassza ki a megfelelő SIM-kártyát.
  • Page 11: Send Messages

    Nokia 2780 Flip Felhasználói kézikönyv Call a contact You can call a contact directly from the contacts list. 1. Press the scroll key, and select Contacts . 2. Scroll to a contact and press �. SEND MESSAGES Write and send messages 1.
  • Page 12: Telefon Testreszabása

    Nokia 2780 Flip Felhasználói kézikönyv 4 A telefon testreszabása CHANGE THE RINGTONE Select a new ringtone 1. Press the scroll key, and select Settings . 2. Scroll right to Personalization and select Sound > Tones > Ringtones . 3. Scroll to a ringtone and press the scroll key.
  • Page 13 Nokia 2780 Flip Felhasználói kézikönyv Use the accessibility mode With the accessibility mode, the text on the phone display is bigger and the alerts louder. To switch on the accessibility mode, press the scroll key, and select Settings > Device >...
  • Page 14: Kamera

    Nokia 2780 Flip Felhasználói kézikönyv 5 Kamera PHOTOS AND VIDEOS Take a photo 1. To switch on the camera, press the scroll key, and select Camera . 2. To take a photo, press the scroll key. To view the photo right after taking it, select Preview . To view the photo later, on the home screen, press the scroll key, and select Gallery .
  • Page 15: Internet És Kapcsolatok

    Nokia 2780 Flip Felhasználói kézikönyv 6 Internet és kapcsolatok BROWSE THE WEB Connect to the internet 1. Press the scroll key and select Internet . 2. Select Search Internet . 3. Write a web address, and select Go . 4. Use the scroll key to move the mouse cursor in the browser.
  • Page 16: Óra, Naptár És Számológép

    Nokia 2780 Flip Felhasználói kézikönyv 7 Óra, naptár és számológép CLOCK Set an alarm 1. Press the scroll key and select Clock . 2. Select New > Time , use the scroll key to set the time, and select SAVE .
  • Page 17: Számológép

    Nokia 2780 Flip Felhasználói kézikönyv 1. Nyomja meg a lapozógombot, majd 3. Adja meg az esemény részleteit. válassza ki a Naptár > NAPTÁR elemet. 4. Válassza ki, hogy szeretne-e emlékeztetőt hozzáadni az eseményhez. 2. Görgessen le a kívánt dátumhoz, majd válassza ki a Hozzáadás lehetőséget.
  • Page 18: Tartalom Másolása És A Memória Ellenőrzése

    Nokia 2780 Flip Felhasználói kézikönyv 8 Tartalom másolása és a memória ellenőrzése TARTALOM MÁSOLÁSA Az Ön által létrehozott tartalom másolása a telefon és számítógép között. Tartalom másolása a telefon és számítógép között Tartalom telefon memóriájáról történő másolásához a telefonban benne kell lennie a memóriakártyának.
  • Page 19: Biztonság És Adatvédelem

    Nokia 2780 Flip Felhasználói kézikönyv 9 Biztonság és adatvédelem BIZTONSÁGI BEÁLLÍTÁSOK Szerkesztheti a rendelkezésre álló biztonsági beállításokat. Ellenőrizze alkalmazásainak engedélyeit 1. Nyomja meg a lapozógombot, és válassza ki a Beállítások lehetőséget. 2. Görgessen jobbra az Adatvédelem és biztonság részhez, majd válassza ki az Alkalmazás-jogosultságok lehetőséget.
  • Page 20: Termékre És A Biztonságra Vonatkozó Információk

    Nokia 2780 Flip Felhasználói kézikönyv 10 A termékre és a biztonságra vonatkozó információk SAJÁT BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN Olvassa el az alábbi egyszerű útmutatót. Ha nem tartja be az itt leírtakat, veszélyt okozhat, illetve megsértheti a helyi jogszabályokat és előírásokat. További információért olvassa el a teljes felhasználói útmutatót.
  • Page 21 Nokia 2780 Flip Felhasználói kézikönyv Minden vezeték nélküli eszköz érzékeny lehet az interferenciára, és ez kihatással lehet a teljesítményre. HIVATALOS MÁRKASZERVIZ A termék üzembe helyezését és javítását csak erre felhatalmazott szakember végezheti. AKKUMULÁTOROK, TÖLTŐK ÉS EGYÉB TARTOZÉKOK Ehhez a típusú készülékhez kizárólag a HMD Global Oy által jóváhagyott akkumulátorokat, töltőket és tartozékokat használjon.
  • Page 22: Segélyhívások

    Nokia 2780 Flip Felhasználói kézikönyv ÓVJA HALLÁSÁT Az esetleges halláskárosodás elkerülése érdekében ne hallgasson semmit hosszabb időn át nagy hangerővel. Legyen elővigyázatos, amikor a kihangosított készüléket a füléhez teszi. Ez a készülék megfelel a rádióhullám-kibocsátásra vonatkozó követelményeknek, amennyiben a szokásos módon, a fülhöz tartva, illetve a testtől legalább 1,5 cm (5/8 hüvelyk) távolságra használja.
  • Page 23: A Készülék Körültekintő Használata

    Nokia 2780 Flip Felhasználói kézikönyv 4. Adja meg a szükséges adatokat a lehető legnagyobb részletességgel. Ne bontsa a hívást, amíg erre fel nem kérik. Az alábbiak végrehajtására is szükség lehet: – Tegyen a telefonba SIM-kártyát. – Ha telefonja PIN-kódot kér, írja be az adott helyhez tartozó...
  • Page 24: Az Áthúzott, Kerekes Szemétgyűjtő Tartályt Ábrázoló Szimbólum

    Nokia 2780 Flip Felhasználói kézikönyv A használt elektronikai termékeket, akkumulátorokat és csomagolóanyagokat mindig vigye vissza egy kijelölt gyűjtőhelyre. Ezzel segít megakadályozni az ellenőrizetlen szemétkidobást, és elősegíti az anyagok újrahasznosítását. Az elektromos és elektronikus termékek sok értékes anyagot, többek között fémet (például rezet, alumíniumot, acélt és magnéziumot), és nemesfémet (például aranyat, ezüstöt, palládiumot) tartalmaznak.
  • Page 25 Nokia 2780 Flip Felhasználói kézikönyv Az akkumulátorral és a töltővel kapcsolatos információ Miután a készülék töltése befejeződött, húzza ki a töltőt a készülékből és az elektromos csatlakozóaljzatból. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a folyamatos töltés nem haladhatja meg a 12 órát. A teljesen feltöltött, de nem használt akkumulátor idővel önmagától is elveszti töltését.
  • Page 26: Kisgyermekek

    Nokia 2780 Flip Felhasználói kézikönyv KISGYERMEKEK A készülék és tartozékai nem játékok; Apró alkatrészeket tartalmazhatnak. Ezeket tartsa távol a kisgyermekektől. ORVOSI ESZKÖZÖK A rádióhullámokat kibocsátó berendezések, többek között a mobiltelefonok használata zavarhatja a nem megfelelően árnyékolt orvostechnikai berendezések működését. Annak eldöntése érdekében, hogy egy adott orvostechnikai berendezés megfelelően van-e...
  • Page 27: Járművek

    Nokia 2780 Flip Felhasználói kézikönyv – Legyen óvatos az üzenetek megnyitásakor. Rosszindulatú szoftvert tartalmazhatnak, vagy más módon árthatnak az eszköznek vagy számítógépnek. – Legyen óvatos, ha csatlakozási kéréseket fogad el, vagy az interneten böngészik. Ne fogadjon el Bluetooth-kapcsolatokat olyan forrásoktól, amelyekben nem bízik meg. – Telepítsen víruskereső és egyéb biztonsági szoftvert minden csatlakoztatott számítógépre.
  • Page 28: A Digitális Jogvédelem Ismertetése

    Nokia 2780 Flip Felhasználói kézikönyv teljesítmény nagyságát jellemzi. Az ICNIRP által a mobileszközökre vonatkozóan megállapított SAR-határérték 2,0 W/kg átlagelnyelődést jelent 10 gramm emberi szövetben. A SAR-teszteket szabványos működési helyzetben végzik úgy, hogy a készülék összes frekvenciasávján a legmagasabb energiaszinten sugároz.
  • Page 29 HMD Global Privacy Policy, available at http://www.nokia.com/phones/privacy, applies to your use of the device. HMD Global Oy is the exclusive licensee of the Nokia brand for phones & tablets. Nokia is a registered trademark of Nokia Corporation. Google and other related marks and logos are trademarks of Google LLC.

Table of Contents